Potravinářská vazelina Paraliq GB 363 40g

Kód: SAN01406
157,30 Kč 130 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
29.11.2022
Potravinářská vazelina Paraliq GB 363 40g na bázi silikonu pro mazání vnitřních součástí výčepních kohoutu. Rozsah teplot: -30 až 140 °C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Syntetické plastické mazivo Paraliq GB 363 pro armatury v potravinářském a farmaceutickém průmyslu.

Rozsah teplot:

-30 až
140 °C

  • Výhody pro Vaše použití:

    – Spolehlivý provoz nápojových výčepních zařízení na základě neutrálního chování vůči chuti a tvorbě pěny
    – Prodloužené intervaly mezi jednotlivými údržbami na základě velmi dobré odolnosti proti působení studené a horké vody a vodní páry
    – Registrace podle NSF pro kategorii H1 pro zvýšení spolehlivosti procesů
    – Produkt je registrován podle ISO 21469 - podporuje dodržování hygienických požadavků ve Vašem výrobním provozu

    Popis:

    Produkt PARALIQ GB 363 má vysokou adhezi a neovlivňuje tvorbu pivní pěny. Kromě toho produkt vykazuje velmi dobrou odolnost proti působení vody a vodní páry.

    Oblasti použití:

    Produkt PARALIQ GB 363 je použitelný pro nápojové armatury, zejména pro pivní výčepní kohouty jakéhokoliv provedení ve spojení s těsněními a jinými prvky z NBR. Produkt neohrožuje ani tvorbu pivní pěny, ani chuť piva. Produkt PARALIQ GB 363 je použitelný také pro plnicí techniku, filtry, ucpávky, gumové membrány nebo těsnění.

Díky teplotnímu rozsahu lze použít i na mazaní centrálních jednotek všech typů kávovarů.

Pokyny k používání:

PARALIQ GB 363 je možné nanášet štětcem, stěrkou, mazacím lisem pro plastická maziva nebo pomocí patrony.
Před aplikací produktu PARALIQ GB 363 je nutné všechna třecí místa důkladně očistit, aby bylo dosaženo hygienicky nezávadného stavu mazání podle H1 a aby nedošlo k ohrožení tvorby pivní pěny.

Snášenlivost s materiály:


Produkt PARALIQ GB 363 je snášenlivý s běžně používanými těsněními na bázi NBR. Pro jednotlivé případy přesto doporučujeme zvláště před sériovým použitím přezkoušet jejich snášenlivost s produktem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: