Šrotování

Před započetím varného procesu je potřeba namačkat zrna sladu předepsaným způsobem, tj. obnažit endosperm zrna bez porušení celistvosti pluch. Dodržení správného způsobu namačkání sladu je nezbytným předpokladem kvalitně vyrobeného piva. Namačkání sladu, tzv. šrotování, se provádí v zařízení nazvaném mačkadlo sladu, mlýnek na slad, jinak také šrotovník.

Nejprodávanější

HB 5441 Šrotovník na slad
 
2 390 Kč
HB 7421 KL03261 3mill roller
Šrotovník na slad (3 válcový) SS
Skladem (5 ks)
Kód: B020030
 
4 805,03 Kč
2 položek celkem
HB 5441 Šrotovník na slad
2 390 Kč

Námi osvědčený ložiskový 2 válcový nerezový šrotovník na slad s nastavitelnou mezerou mezi válci.

Kód: B020020
HB 7421 KL03261 3mill roller
4 805,03 Kč

Ložiskový 3 válcový nerezový šrotovník na slad s nastavitelnou mezerou mezi válci.

Kód: B020030
×

Splátková kalkulačka ESSOX