Potravinářská vazelina Paraliq GB 363 40g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Potravinářská vazelina Paraliq GB 363 40g na bázi silikonu pro mazání vnitřních součástí výčepních kohoutu. Rozsah teplot: -30 až 140 °C.

Můžeme doručit do: 23.1.2018
Dostupnost Skladem
Cena 115,70 Kč bez DPH
140 Kč    
Kód produktu SAN01406
Kategorie Výčepní kohouty
 

Syntetické plastické mazivo Paraliq GB 363 pro armatury v potravinářském a farmaceutickém průmyslu.

Rozsah teplot:

-30 až
140 °C

Výhody pro Vaše použití:

– Spolehlivý provoz nápojových výčepních zařízení na základě neutrálního chování vůči chuti a tvorbě pěny
– Prodloužené intervaly mezi jednotlivými údržbami na základě velmi dobré odolnosti proti působení studené a horké
vody a vodní páry
– Registrace podle NSF pro kategorii H1 pro zvýšení spolehlivosti procesů
– Produkt je registrován podle ISO 21469 - podporuje dodržování hygienických požadavků ve Vašem výrobním
provozu

Popis:

Produkt PARALIQ GB 363 má vysokou adhezi a neovlivňuje
tvorbu pivní pěny. Kromě toho produkt vykazuje velmi dobrou
odolnost proti působení vody a vodní páry.

Oblasti použití:

Produkt PARALIQ GB 363 je použitelný pro nápojové armatury,
zejména pro pivní výčepní kohouty jakéhokoliv provedení ve
spojení s těsněními a jinými prvky z NBR. Produkt neohrožuje
ani tvorbu pivní pěny, ani chuť piva.
Produkt PARALIQ GB 363 je použitelný také pro plnicí
techniku, filtry, ucpávky, gumové membrány nebo těsnění.

Pokyny k používání:

PARALIQ GB 363 je možné nanášet štětcem, stěrkou,
mazacím lisem pro plastická maziva nebo pomocí patrony.
Před aplikací produktu PARALIQ GB 363 je nutné všechna třecí
místa důkladně očistit, aby bylo dosaženo hygienicky
nezávadného stavu mazání podle H1 a aby nedošlo k ohrožení
tvorby pivní pěny.

Snášenlivost s materiály:


Produkt PARALIQ GB 363 je snášenlivý s běžně používanými
těsněními na bázi NBR. Pro jednotlivé případy přesto
doporučujeme zvláště před sériovým použitím přezkoušet jejich
snášenlivost s produktem.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.